Awokado faszerowane tuńczykiem

Czas: do 30 min
Koszty:tanie
Poziom trudności: łatwe

Składniki:

2 dojrzałe awokadopuszka tuńczyka w kawałkach w sosie własnymmała cebulałyżeczka oliwy z oliweksok z połówki cytrynynatka pietruszkisól, pieprz do smaku

Przygotowanie:

Cebulkę drobno posiekać, dodać do niej odsączonego tuńczyka, oliwę i łyżeczkę soku z cytryny oraz pokrajaną natkę pietruszki. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Awokado dokładnie umyć, przekroić na pół, delikatnie wyjąć pestki, a miąższ skropić sokiem z cytryny. Każda połówkę nadziewać farszem tuńczykowym i od razu podawać.

Awokado faszerowane tuńczykiem, 5.5 out of 6 based on 212 ratings

Twoja opinia

Dzisiejsze wydarzenia i promocje

    Właśnie w tym momencie aktualizujemy
    najciekawsze wydarzenia i promocje.
    Za chwile będziesz znów mógł je przeglądać,
    prosimy o cierpliwość.