Zmysłowe Walentynki w Navonie
Szef kuchni Marcin Kowernik i utytułowany sommelier Jerzy Kruk, z restauracji Navona specjalne wymyślili dania, oraz dobrali wina, z okazji walentynek.
Niebiańskie połączenie między winem i potrawą, które odzwierciedla równanie 1 + 1 = 3, będzie gwarancją udanej randki i przyjemnych doznań dla podniebienia. Na ten wieczór restauracja oferuje wyjątkowe menu degustacyjne pełne afrodyzjaków, które składa się z 4 potraw (mają Państwo możliwość wyboru jednej z dwóch opcji) i 5 win.
Również zostały przygotowane niespodzianki, a wszystko przy specjalnym wystroju i romantycznej muzyce
Oferta Menu i win na 14 lutego 2014 roku:Cava Brut Grans Moments***Tatar z łososia aromatyzowany imbirem i kolendrą z musem z avocado i sałatką owocowąlubKrewetki królewskie z chili i limonką, kokosową panierką na sałacie z groszku cukrowego i kiełków soiSt Urbans hof Riesling Mosel Qba***Consomme z kaczki z ryżowym makaronem, warzywnym spaghetti, świeżym imbirem i trawą cytrynowąlubBorowikowy bulion z makaronem orichette i świeżym lubczykiemCarmen Chardonnay Chile Central Valley***Łosoś z szafranowym sosem camembert na ciepłej sałacie ze świeżego szpinaku i ryżem jaśminowymLe Versant Pinot Noir Vin de Pay d’OclubPolędwiczka wieprzowa z pistacjowym puree, grillowaną cukinią, sosem z zielonego pieprzu12 mezzo IGP Primitivo del Salento, Vigne & Vini Varvaglione***Torcik bezowy z marakują i salsą licziLa Rosa Selvatica, DOC Moscato d’Asti, Az.Agr. IcardiKoszt Menu: 110 zł / osoba (kwota uwzględnia wodę, kawę / herbatę, serwis)Koszt win: 69 zł / osoba (5 kieliszków wina)
Wszelkie dodatkowe informacje oraz przyjmowanie rezerwacji pod numerem telefonu i adresem email: 22 668 81 40 lub 602 414 044 email: restauracja@accata.plWięcej informacji o Restauracji Navona
Dzisiejsze wydarzenia i promocje