Zmysłowe Walentynki w Navonie

Szef kuchni Marcin Kowernik i utytułowany sommelier Jerzy Kruk, z restauracji Navona specjalne wymyślili dania, oraz dobrali wina, z okazji walentynek.

Niebiańskie połączenie między winem i potrawą, które odzwierciedla równanie 1 + 1 = 3, będzie gwarancją udanej randki i przyjemnych doznań dla podniebienia. Na ten wieczór restauracja oferuje wyjątkowe menu degustacyjne pełne afrodyzjaków, które składa się z 4 potraw (mają Państwo możliwość wyboru jednej z dwóch opcji) i 5 win.

Również zostały przygotowane niespodzianki, a wszystko przy specjalnym wystroju i romantycznej muzyce

Oferta Menu i win na 14 lutego 2014 roku:
Cava Brut Grans Moments
***
Tatar z łososia aromatyzowany imbirem i kolendrą z musem z avocado i sałatką owocową
lub
Krewetki królewskie z chili i limonką, kokosową panierką na sałacie z groszku cukrowego i kiełków soi
St Urbans hof Riesling Mosel Qba
***
Consomme z kaczki z ryżowym makaronem, warzywnym spaghetti, świeżym imbirem i trawą cytrynową
lub
Borowikowy bulion z makaronem orichette i świeżym lubczykiem
Carmen Chardonnay Chile Central Valley
***
Łosoś z szafranowym sosem camembert na ciepłej sałacie ze świeżego szpinaku i ryżem jaśminowym
Le Versant Pinot Noir Vin de Pay d’Oc
lub
Polędwiczka wieprzowa z pistacjowym puree, grillowaną cukinią, sosem z zielonego pieprzu
12 mezzo IGP Primitivo del Salento, Vigne & Vini Varvaglione
***
Torcik bezowy z marakują i salsą liczi
La Rosa Selvatica, DOC Moscato d’Asti, Az.Agr. Icardi

Koszt Menu: 110 zł / osoba (kwota uwzględnia wodę, kawę / herbatę, serwis)
Koszt win: 69 zł / osoba (5 kieliszków wina)

Wszelkie dodatkowe informacje oraz przyjmowanie rezerwacji pod numerem telefonu i adresem email: 22 668 81 40 lub 602 414 044 email: restauracja@accata.pl
Więcej informacji o Restauracji Navona

Zmysłowe Walentynki w Navonie, 6.0 out of 6 based on 212 ratings

Twoja opinia

Dzisiejsze wydarzenia i promocje

    Właśnie w tym momencie aktualizujemy
    najciekawsze wydarzenia i promocje.
    Za chwile będziesz znów mógł je przeglądać,
    prosimy o cierpliwość.