Krewetki z chilli

Czas: do 30 min
Koszty:drogie
Poziom trudności: łatwe

Składniki:

1/2 kg obranych, mrożonych krewetekpapryczka chili7 ząbków czosnkuoliwa1/2 pęczka natki pietruszkisól

Przygotowanie:

Krewetki rozmrozić. Papryczkę chili oczyścić z nasion, posiekać. Natkę posiekać. Czosnek obrać, ząbki przekroić na pół.Oliwę rozgrzać na dużej patelni, wrzucić czosnek i chili, przesmażyć. Wrzucić krewetki, wymieszać, podsmażyć chwilę na dużym ogniu. Oprószyć solą, posypać natką.

Krewetki z chilli, 6.0 out of 6 based on 111 rating

Twoja opinia

Dzisiejsze wydarzenia i promocje

    Właśnie w tym momencie aktualizujemy
    najciekawsze wydarzenia i promocje.
    Za chwile będziesz znów mógł je przeglądać,
    prosimy o cierpliwość.