Sałatka ryżowa z pieczarkami

Czas: do 30 min
Koszty:tanie
Poziom trudności: łatwe

Składniki:

2 szklanki ryżupęczek dymki20 dag pieczarek20 dag wędzonego sera żółtego4 ogórki konserwowepapryczka chili2 łyżki masła5 łyżek oliwysól, pieprz

Przygotowanie:

Ryż ugotować na sypko, ostudzić. Pieczarki obrać, pokroić na plasterki. Masło stopić na patelni, usmażyć pieczarki.Dymki obrać, posiekać razem ze szczypiorem. Ogórki pokroić na plasterki, ser pokroić w malutką kostkę. Chili oczyścić z pestek, posiekać. Ryż, pieczarki, dymkę, ser, ogórki i chili polać oliwą, wymieszać, przyprawić do smaku.

 

Sałatka ryżowa z pieczarkami, 5.0 out of 6 based on 111 rating

Twoja opinia

Dzisiejsze wydarzenia i promocje

    Właśnie w tym momencie aktualizujemy
    najciekawsze wydarzenia i promocje.
    Za chwile będziesz znów mógł je przeglądać,
    prosimy o cierpliwość.