Wielkanoc z Royal Catering Wojewódzki
Royal Catering Wojewódzki proponuje na Wielkanoc: bufet wielkanocny, wielkanocny bufet kolacyjny, uroczystą kolację, koszyczki ze święconką dla chętnych gości, bufet słodkości z ponczem.
Dla dzieci:
- specjalne menu,
- szukanie zajączka wielkanocnego,
- specjalne oferty dla najmłodszych – zdobienie wielkanocnych słodkości z dziećmi,
- wspólne malowanie pisanek.
Dodatkowe atrakcje:
- tematyczne warsztaty ceramiczne,
- prezenciki dla gości,
- live cooking wielkanocny,
- występ solisty.
MENU WIELKANOCNE W FORMIE BUFETU I (75zł/os.)
BUFET ZIMNY
- trio śledzi: z cebulką i oliwą, w śmietanie z jabłkami, z buraczkami,
- kubeczki z łososia z serkiem i świeżo mielonym pieprzem,
- jajka z majonezem bazyliowym, rzeżuchą i rukolą,
- jajka faszerowane z anchois,
- jajka z musem kaparowym i łososiem,
- pasztet z zająca z marynowaną gruszką,
- półmisek mięs i wędlin pieczonych z piklami,
- sałatka nicejska z tuńczykiem,
- sałatka jarzynowa dekorowana jajkiem przepiórczym,
- sałatka z rukolą, serem rokpol, suszonymi pomidorami i balsamico ziołowym,
- pieczywo, masło.
DANIE GORĄCE
- barszcz biały z jajkiem i białą kiełbasą.
DESERY
- szarlotka domowa,
- babka wielkanocna z bakaliami,
- mazurek wielkanocny.
MENU WIELKANOCNE W FORMIE BUFETU II (95zł/os.)
BUFET ZIMNY
- marynowany łosoś z ziołami i dressingiem musztardowo-miodowym,
- śledzie marynowane w korzennych przyprawach oraz oliwie z czerwoną cebulą,
- jajka faszerowane z kawiorem,
- jajka z aromatyczną mieszanką przypraw i ziół,
- jajka faszerowane musem łososiowym z rukolą,
- rolada z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami,
- półmisek pasztetów z marynowanymi grzybami,
- półmisek mięs świątecznych z żurawiną,
- sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkiem i zieloną fasolką,
- sałatka z serem kozim, sałatą lodową i pomidorkami z winegretem z musztardą francuską,
- tradycyjna sałatka wielowarzywna dekorowana jajkami przepiórczymi,
- pieczywo, masło.
DANIA GORĄCE W BUFECIE
- barszcz biały z jajkiem i białą,
- polędwiczki z kurczaka z grzybami leśnymi,
- makaron z zieloną fasolką szparagową i świeżymi pomidorami,
- pieczone ziemniaki w ziołach prowansalskich.
DESERY
- babka z białą czekoladą i pomarańczą,
- wielkanocny sernik szafranowy,
- keks z morelami, orzechami włoskimi i rodzynkami,
- mazurek wielkanocny.
ZAMÓWIENIA INDYWIDUALNE NA WIELKANOC
PRZYSTAWKI ZIMNE
- roladki z marynowanego śledzika ze śliwką,
- śledź w oleju z cebulką,
- pieczone mięsa wielkanocne,
- pasztet z zająca z marynowanymi grzybami,
- schab po warszawsku z kremowym chrzanem,
- jajka faszerowane: z kawiorem, łososiem, aromatycznymi przyprawami i rzeżuchą, ze szczypiorkiem,
- marynowany łosoś z balsamico miodowo-musztardowym z koperkiem,
- tymbaliki z kurczaka, z groszkiem i kukurydzą,
- tymbaliki z jajkiem i warzywami na rukoli,
- tradycyjna sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym,
- sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkiem i zieloną fasolką,
- kubeczki z łososia z serkiem, krewetkami i szczypiorkiem,
- terrina z wędzonego łososia.
DANIA GORĄCE
- barszcz biały z jajkiem i białą kiełbasą,
- zupa rybna z warzywami,
- zupa krem z zielonego groszku z grzankami i miętą,
- roladki z łososia z suszonymi pomidorami na musie z duszonych porów z ryżem pilaw,
- roladki z kurczaka z grzybami z salsą warzywną i ziemniakami,
- kaczka pieczona z jabłkami i żurawiną.
DESERY
- sernik szafranowy,
- szarlotka domowa,
- makowiec świąteczny z rodzynkami,
- wielkanocny mazurek,
- babka z białą czekoladą i pomarańczą,
- keks z morelami, orzechami włoskimi i rodzynkami.
Dzisiejsze wydarzenia i promocje