Wielkanoc z Royal Catering Wojewódzki

Royal Catering Wojewódzki proponuje na Wielkanoc: bufet wielkanocny, wielkanocny bufet kolacyjny, uroczystą kolację, koszyczki ze święconką dla chętnych gości, bufet słodkości z ponczem.

 

Dla dzieci:

- specjalne menu,

- szukanie zajączka wielkanocnego,

- specjalne oferty dla najmłodszych – zdobienie wielkanocnych słodkości z dziećmi,

- wspólne malowanie pisanek.

 

Dodatkowe atrakcje:

- tematyczne warsztaty ceramiczne,

- prezenciki dla gości,

- live cooking wielkanocny,

- występ solisty.

 

MENU WIELKANOCNE W FORMIE BUFETU I (75zł/os.)

 

BUFET ZIMNY

- trio śledzi: z cebulką i oliwą, w śmietanie z jabłkami, z buraczkami,

- kubeczki z łososia z serkiem i świeżo mielonym pieprzem,

- jajka z majonezem bazyliowym, rzeżuchą i rukolą,

- jajka faszerowane z anchois,

- jajka z musem kaparowym i łososiem,

- pasztet z zająca z marynowaną gruszką,

- półmisek mięs i wędlin pieczonych z piklami,

- sałatka nicejska z tuńczykiem,

- sałatka jarzynowa dekorowana jajkiem przepiórczym,

- sałatka z rukolą, serem rokpol, suszonymi pomidorami i balsamico ziołowym,

- pieczywo, masło.

 

DANIE GORĄCE

- barszcz biały z jajkiem i białą kiełbasą.

 

DESERY

- szarlotka domowa,

- babka wielkanocna z bakaliami,

- mazurek wielkanocny.

 

MENU WIELKANOCNE W FORMIE BUFETU II (95zł/os.)

 

BUFET ZIMNY

- marynowany łosoś z ziołami i dressingiem musztardowo-miodowym,

- śledzie marynowane w korzennych przyprawach oraz oliwie z czerwoną cebulą,

- jajka faszerowane z kawiorem,

- jajka z aromatyczną mieszanką przypraw i ziół,

- jajka faszerowane musem łososiowym z rukolą,

- rolada z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami,

- półmisek pasztetów z marynowanymi grzybami,

- półmisek mięs świątecznych z żurawiną,

- sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkiem i zieloną fasolką,

- sałatka z serem kozim, sałatą lodową i pomidorkami z winegretem z musztardą francuską,

- tradycyjna sałatka wielowarzywna dekorowana jajkami przepiórczymi,

- pieczywo, masło.

 

DANIA GORĄCE W BUFECIE

- barszcz biały z jajkiem i białą,

- polędwiczki z kurczaka z grzybami leśnymi,

- makaron z zieloną fasolką szparagową i świeżymi pomidorami,

- pieczone ziemniaki w ziołach prowansalskich.

 

DESERY

- babka z białą czekoladą i pomarańczą,

- wielkanocny sernik szafranowy,

- keks z morelami, orzechami włoskimi i rodzynkami,

- mazurek wielkanocny.

 

ZAMÓWIENIA INDYWIDUALNE NA WIELKANOC

 

PRZYSTAWKI ZIMNE

- roladki z marynowanego śledzika ze śliwką,

- śledź w oleju z cebulką,

- pieczone mięsa wielkanocne,

- pasztet z zająca z marynowanymi grzybami,

- schab po warszawsku z kremowym chrzanem,

- jajka faszerowane: z kawiorem, łososiem, aromatycznymi przyprawami i rzeżuchą, ze szczypiorkiem,

- marynowany łosoś z balsamico miodowo-musztardowym z koperkiem,

- tymbaliki z kurczaka, z groszkiem i kukurydzą,

- tymbaliki z jajkiem i warzywami na rukoli,

- tradycyjna sałatka jarzynowa z jajkiem przepiórczym,

- sałatka nicejska z tuńczykiem, jajkiem i zieloną fasolką,

- kubeczki z łososia z serkiem, krewetkami i szczypiorkiem,

- terrina z wędzonego łososia.

 

DANIA GORĄCE

- barszcz biały z jajkiem i białą kiełbasą,

- zupa rybna z warzywami,

- zupa krem z zielonego groszku z grzankami i miętą,

- roladki z łososia z suszonymi pomidorami na musie z duszonych porów z ryżem pilaw,

- roladki z kurczaka z grzybami z salsą warzywną i ziemniakami,

- kaczka pieczona z jabłkami i żurawiną.

 

DESERY

- sernik szafranowy,

- szarlotka domowa,

- makowiec świąteczny z rodzynkami,

- wielkanocny mazurek,

- babka z białą czekoladą i pomarańczą,

- keks z morelami, orzechami włoskimi i rodzynkami.

 

 

Więcej informacji o Royal Catering Wojewódzki