Menu borowikowe w Vilanova

Restauracja Vilanova to miejsce na Wilanowie, z dala od zgiełku i ruchliwych ulic Warszawy. Wraz ze zmianami pór roku zawsze wprowadzane są tam nowe dania oparte na sezonowych składnikach. Na jesienną porę szef kuchni stworzył menu, w którym dominują borowiki.

W menu znajdziemy m.in:
- krem z borowików W z grzankami ziołowymi i śmietaną (17,-)
- zapiekane borowiki w śmietanie z parmezanem (29,-)
- sałatka z borowików podsmażanych z cebulą i boczkiem, podawana z mieszanką świeżych sałat, ogórkiem konserwowym i sosem czosnkowym (27,-)
- tagliatelle z borowikami w sosie śmietanowym z suszonymi pomidorami i rukolą (29,-)
- kotleciki cielęce faszerowane borowikami, podawane z ryżem jaśminowym, blanszowanym szpinakiem i sosem z pieczonych wiśni (48,-)

Więcej informacji o Restauracji Vilanova w Warszawie

Menu borowikowe w Vilanova, 6.0 out of 6 based on 111 rating

Twoja opinia