Nowa wkładka do menu w Repubblica Italiana

Słynąca z wyjątkowej atmosfery włoska restauracja Repubblica Italiana to miejsce, w którym na gości czekają wyborne wina, wyśmienite makarony i dania główne oraz desery rozpływające się w ustach. Szef kuchni czerpie z kuchni włoskiej to,. co najlepsze – bogactwo makaronów gotowanych ?al dente?, świeże soczyste warzywa, delikatne ryby i wykwintne owoce morza.

Od końca stycznia Repubblica Italiana zaprasza do skosztowania limitowanej serii włoskich dań dostępnych w specjalnej wkładce do menu:

Chrupiąca włoska CIABATTA podana z grillowaną polędwicą wołową, pomidorem, mozzarellą i rukolą lub łososiem wędzonym, ogórkiem, serem feta i sałatą frize lub soczystą piersią kurczaka, grillowanymi warzywami, parmezanem i sałatą (28,90zł)

Domowego wyboru TORTELLINI faszerowane serem gorgonzola, gruszką i orzechami włoskimi w lekko pikantnym sosie cztery sery skropione pesto z suszonych pomidorów (38,90zł)

SELLA DI AGNELLO – marynowany w ziołach i imbirze comber barani podany z pomidorowym kuskusem, warzywną peperonatą i skropiony sosem jałowcowym (49,90zł)

TORTA DI MERINGA – śnieżny tort bezowy z duetem kremów – waniliowym i kawowym (22,90zł)

 

Więcej informacji o restauracji Repubblica Italiana

Nowa wkładka do menu w Repubblica Italiana, 5.7 out of 6 based on 313 ratings

Twoja opinia