Nowości w Restauracji Boathouse

Restauracja Boathouse, usytuowana na Saskiej Kępie ? jednej z najbardziej urokliwych dzielnic Warszawy, przygotowała kilka nowości na cały tydzień, a także zupełnie nowe menu z owocami morza ? dla fanów seafood i dla tych jeszcze nieprzekonanych.

Ulubiona ?Live Pasta Station? jest teraz dostępna w Boathouse przez cały tydzień. W soboty natomiast powraca All Inclusive ? za 139 złotych od osoby do stolika serwowane są przystawki, dania gorące, desery. Drinki oraz inne alkohole bez ograniczeń!

Z nowego menu Restauracji Boathouse, goście będą mogli wybrać m.in.:

SEAFOOD PLATE FOR TWO ? Półmisek owoców morza dla dwóch osób: krewetki, kalmary, świeże ostrygi, małże, łosoś. Serwowany z sosami: imbirowym, pomidorowo-miętowym i oliwą czosnkową z chili (159zł).

SHRIMPS WITH ALMOND SAUCE ? Smażone krewetki na delikatnym szpinaku z sosem migdałowym (43zł).

MUSSELS MARINARA (LIVE COOKING) ? Małże z białym winem Sauvignon z czosnkiem, cebulą, nacią pietruszki i selera z dodatkiem śmietany (44zł).

BLACK TAGLIATELLE ? Makaron tagliatelle z atramentem kałamarnicy z krewetkami w ostrym sosie ze świeżym chili, czosnkiem i oliwkami (47zł).

Więcej informacji o Restauracji Boathouse

Nowości w Restauracji Boathouse, 6.0 out of 6 based on 111 rating

Twoja opinia