
Firmowa wigilia jest doskonałą okazją do wspólnego spotkania wszystkich pracowników, podziękowania im za całoroczny trud i wspólną pracę oraz złożenia sobie szczerych życzeń w przeddzień Świąt Bożego Narodzenia.
Restauracja Vilanova zaprasza do zorganizowania firmowego spotkania wigilijnego w restauracji bądź zamówienia cateringu do Państwa firmy.
Przedstawiona oferta może zostać dopasowana do Państwa indywidualnych potrzeb.
Menu Świąteczne – 99 zł /os.
Przystawki:
Śledź korzenny w oleju lnianymPstrąg wędzony na ciepło podany na sałatce z ogórków z kopremPieczony indyk z dressingiem żurawinowymTradycyjna sałatka jarzynowa podana z jajkiem przepiórczymSałatka z czerwonej kapusty z pieczoną kaczką i dressingiem z pomarańczySałatka z wędzonym kurczakiem z sosem śliwkowymMarynaty, sosy zimne: chrzanowy, cumberland, korniszonowyMasło, pieczywo mieszane
Zupa:
Krem chrzanowy z chipsami z bekonu
Danie główne:
Pieczona płastuga podawana na sosie borowikowym z pieczonymi ziemniakami i blanszowanymi warzywami
Deser:
Panna cotta waniliowa z sosem truskawkowymMix ciast świątecznych
Pobierz ofertę 99 zł/os. – w pliku .pdf
Menu Świąteczne – 109 zł /os.
Przystawki:
Śledź korzenny w oleju lnianymPstrąg wędzony na ciepło podany na sałatce z ogórków z kopremPieczony indyk z dressingiem żurawinowymTradycyjna sałatka jarzynowa podana z jajkiem przepiórczymSałatka z czerwonej kapusty z pieczoną kaczką i dressingiem z pomarańczySałatka z wędzonym kurczakiem z sosem śliwkowymMarynaty, sosy zimne: chrzanowy, cumberland, korniszonowyMasło, pieczywo mieszane
Przystawka gorąca:
Łazanki z kapustą i grzybami
Zupa:
Krem selerowo – orzechowy z cielęcymi pulpecikami
Danie główne:
Smażony filet z dorsza podany na sosie koperkowym z ziemniakami purée z chrzanem i warzywami w emulsji maślanej z migdałami lubSchab pieczony ze śliwką w sosie maderowym, podawany na babce ziemniaczanejz modrą kapustą
Deser:
Lody waniliowe z prażonymi jabłkamiMix ciast świątecznych
Pobierz ofertę 109 zł/os. – w pliku .pdf
Menu Świąteczne – 119 zł /os.
Przystawki:
Ryba po greckuŚledź korzenny w oleju lnianymPstrąg wędzony na ciepło podany na sałatce z ogórków z kopremPieczony indyk z dressingiem żurawinowymTradycyjna sałatka jarzynowa podana z jajkiem przepiórczymSałatka z czerwonej kapusty z pieczoną kaczką i dressingiem z pomarańczySałatka z wędzonym kurczakiem z sosem śliwkowymMarynaty, sosy zimne: chrzanowy, cumberland, korniszonowyMasło, pieczywo mieszane
Przystawki gorące:
Pierogi z kapustą i grzybami
Zupa:
Barszcz czerwony z jajkami przepiórczymi
Danie główne:
Pieczony filet z pstrąga podany na szpinaku z borowikami i pieczonymi ziemniakamilubFilety z indyka nadziewana musem selerowym z orzechami, podane z pieczonymi ziemniakami i marchewką z tymiankiem
Deser:
Lody czekoladowe z wiśniami i beząMix ciast świątecznych
Pobierz ofertę 119 zł/os. – w pliku .pdf
Menu Świąteczne – 129 zł /os.
Przystawki:
Karp po żydowsku z rodzynkamiTatar z łososia z gorczycą i kwaśną śmietanąRoladka z płastugi z borowikami podana na sosie tatarskimRolada z indyka i szynki szwarcwaldzkiej z dressingiem żurawinowymSałatka z polędwiczki wieprzowej z gruszką, orzechami i dresingiem malinowymSałatka z grillowanego kurczaka z suszonymi morelami i dresingiem orzechowymMarynaty , sosy zimne: chrzanowy, cumberland, korniszonowyMasło, pieczywo mieszane
Przystawki gorące:
Pierogi z kapustą i grzybamiŁazanki z makiem
Zupa:
Zupa rybna z morskich ryb z kluseczkami lanymi
Danie główne:
Karp smażony w sosie piernikowym podawany z domowymi kopytkami i marchewką karmelizowaną w miodzie z tymiankiemlubSmażone polędwiczki wieprzowe podane na sosie Bordelaise z pieczonymi burakami i ziemniakami au gratine z borowikami
Deser:
Mus śliwkowy z cynamonem i lodami orzechowymiMix ciast świątecznych, kutia
Pobierz ofertę 129 zł/os. – w pliku .pdf
Menu Świąteczne – 139 zł /os.
Przystawki:
Filety karpia w galarecie z sosem cytrynowo rodzynkowymŚledzie korzenne w oliwie z zielonym pieprzemPasztet z łososia i sandacza z sosem chrzanowymSałatka z wędzonym kurczakiem z melonem i sosem miodowym z gorczycąSałatka z brokuł z serem Korycińskim i dresingiem musztardowymPieczona pierś z indyka faszerowana serem kozim, podanego z sosem jarzębinowymPieczony schab nadziewany suszonymi śliwkamiMarynaty , sosy zimne: chrzanowy, cumberland, korniszonowyMasło, pieczywo mieszane
Przystawki gorące:
Pierogi z kapustą i grzybamiŁazanki z makiem
Zupa:
Zupa borowikowa z lanymi kluseczkami
Danie główne:
Sandacz pieczony w sosie z suszonych grzybów podawany na mazurskiej kaszy duszonej w buraczkach i blanszowanych warzywachlubKaczka pieczona podawana na puree z ziemniaków i pieczonych jabłek z sosem Marshala i czerwoną kapustą
Deser:
Torcik bezowy z musem orzechowym i kawiorem z marakuiMix ciast świątecznych, kutia
Pobierz ofertę 139 zł/os. – w pliku .pdf
Menu Świąteczne serwowane w formie bufetu – 118 zł /os.
Przystawki:
Barszcz z pasztecikiem nadziewanym kapustą i grzybami
Danie główne:
Pieczona polędwiczka wieprzowa marynowany w jałowcu podany z sosem Bordelaise, z czerwoną kapustą i pieczonymi ziemniakami
Deser:
Sernik na zimno z konfiturą z malin
Bufet zimny:
Śledź korzenny w oleju lnianymPstrąg wędzony na ciepło podany na sałatce z ogórków z kopremPieczony indyk z dressingiem żurawinowymTradycyjna sałatka jarzynowa podana z jajkiem przepiórczymSałatka z czerwonej kapusty z pieczoną kaczką i dressingiem z pomarańczySałatka z wędzonym kurczakiem z sosem śliwkowymMarynaty, sosy zimne: chrzanowy, cumberland, korniszonowyMasło, pieczywo mieszane
Bufet gorący:
Pieczona płastuga podana na sosie grzybowymPierogi ruskie z kwaśną śmietanąŁazanki z grzybami i kapustąPieczone ziemniakiBlanszowane warzywa
Bufet deserowy:
Makowiec, panna cotta waniliowa z sosem truskawkowym
Pobierz ofertę w formie bufetu 118 zł/os. – w pliku .pdf
Menu Świąteczne serwowane w formie bufetu – 128 zł /os.
Przystawki:
Zupa rybna z morskich ryb z kluseczkami lanymi
Danie główne:
Roladki z piersi kurczaka nadziewane musem orzechowym podane na sosie śliwkowym gnocchi i warzywami z grilla
Deser:
Puszysty serek polany mleczną czekoladą z sosem z czarnej porzeczki
Bufet zimny:
Tatar z łososia z gorczycą i kwaśną śmietanąRoladka z płastugi z borowikami podana na sosie tatarskimRolada z indyka i szynki szwarcwaldzkiej z dressingiem żurawinowymSałatka z polędwiczki wieprzowej z gruszką, orzechami i dresingiem malinowymSałatka z grillowanego kurczaka z suszonymi morelami i dresingiem orzechowymMarynaty , sosy zimne: chrzanowy, cumberland, korniszonowyMasło, pieczywo mieszane
Bufet gorący:
Pieczony pstrąg z warzywami, podany na sosie grzybowymPierogi z bobem podane na sosie pietruszkowymŁazanki z grzybami i kapustąPieczone ziemniakiBlanszowane warzywa
Bufet deserowy:
Ciasto z kajmakiem, makowiec, czekoladowe, sałatka owocowa
Pobierz ofertę w formie bufetu 128 zł/os. – w pliku .pdf
Menu Świąteczne serwowane w formie bufetu – 148 zł /os.
Przystawki:
Grzybowa z prawdziwkami i łazankami
Danie główne:
Pieczona pierś z gęsi z gruszką i rodzynkami podana na sosie śliwkowym z kapustą czerwoną zasmażaną i kopytkami gnocchi
Deser:
Szarlotka z lodami waniliowymi i sosem cynamonowym
Bufet zimny:
Filety karpia w galarecie z sosem cytrynowo rodzynkowymŚledzie korzenne w oliwie z zielonym pieprzemPasztet z łososia i sandacza z sosem chrzanowymSałatka z wędzonym kurczakiem z melonem i sosem miodowym z gorczycąSałatka z brokuł z serem Korycińskim i dresingiem musztardowymPieczona pierś z indyka faszerowana serem kozim, podanego z sosem jarzębinowymPieczony schab nadziewany suszonymi śliwkamiMarynaty, sosy zimne: chrzanowy, cumberland, korniszonowyMasło, pieczywo mieszane
Bufet gorący:
Zupa z owoców suszonych z pierożkami nadziewanymi makiem i bakaliamiSmażony karp w sosie piernikowymPierogi smażone z kapustą i grzybamiPieczone polędwiczki wieprzowe podane na sosie borowikowymPieczone ziemniakiWarzywa blanszowane
Bufet deserowy:
Strucla makowa, piernik czekoladowy z bakaliami, Ciasto czekoladowe z wiśniami, owoce filetowane
Pobierz ofertę w formie bufetu 148 zł/os. – w pliku .pdf
Więcej informacji o Restauracji Vilanova w Warszawie »
Zobacz inne oferty świąteczne »
Oferta świąteczna Restauracji Vilanova, 6.0 out of 6 based on 313 ratings
Dzisiejsze wydarzenia i promocje