Masło ziołowe

Czas: do 30 min
Koszty:tanie
Poziom trudności: łatwe

Składniki:

25 dag miękkiego masłasólpieprzłyżeczka soku z cytrynypęczek mieszanych posiekanych świeżych ziół (natka pietruszki, tymianek, estragon, koperek)2 ząbki czosnku

Przygotowanie:

Masło rozetrzeć z solą i pieprzem na gładką masę, połączyć z ziołami i sokiem z cytryny. Czosnek obrać, posiekać, dokładnie wymieszać z masłem. Uformować osełkę, zawinąć w folię aluminiową, schłodzić w lodówce. Doskonałe do grillowanego mięsa, ryb warzyw i pieczywa.

Masło ziołowe, 6.0 out of 6 based on 111 rating

Twoja opinia

Dzisiejsze wydarzenia i promocje

    Właśnie w tym momencie aktualizujemy
    najciekawsze wydarzenia i promocje.
    Za chwile będziesz znów mógł je przeglądać,
    prosimy o cierpliwość.