Orientalna zupa rybna

Czas: powyżej 60 min
Koszty:tanie
Poziom trudności: łatwe

Składniki:

300 ml bulionu1 filet z morszczuka3 łyżki sosu chińskiego Łowicz1 pomidorkawałek marchewki1 łodyga selera naciowegoszczypta przyprawy chińskiejszczypta pieprzu1łyżka sosu sojowegogarść fasolki szparagowej3 krewetkinatka pietruszkikoperek

Przygotowanie:

Zagotować bulion, dodać marchewkę pokrojoną na cieniutkie plasterki, fasolkę szparagową, seler naciowy, pogotować 5 min i dodać rybę pokrojoną w kostkę, sos sojowy pomidor i sos Łowicz oraz resztę przypraw i krewetki, gotować na wolnym ogniu ok 20 min. posypać natką pietruszki i koperkiem

Orientalna zupa rybna, 6.0 out of 6 based on 111 rating

Twoja opinia