Menu wielkanocne w restauracji Grek Zorba
Restauracja Grek Zorba proponuje gościom wielkanocny catering.
MENU WIELKANOCNE
Przekąski zimne
Jajka faszerowane pieczarkami podsmażane na masełku
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Schab po warszawsku w galarecie
Ryba po grecku
Sałatka jarzynowa tradycyjna
Śledzie pod pierzynką
Tymbaliki z kurczaka
Łososiowa terina z warzywami
Zupa
Żurek na zakwasie z kiełbaską i jajkiem
Danie główne (po 35 porcji dla każdego)
Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i fetą w sosie śmietankowym
Łosoś pieczony w sosie koperkowym
Pieczeń z cielęciny w sosie własnym
Dodatki: młode, cypryjskie ziemniaki z koperkiem, pieczone warzywa
Desery
Mazurek staropolski
Domowy jabłecznik na ciepło
Napoje: soki, woda, herbata, kawa
Dzisiejsze wydarzenia i promocje