Menu wielkanocne w restauracji Grek Zorba

Restauracja Grek Zorba

Restauracja Grek Zorba proponuje gościom wielkanocny catering.

 

MENU WIELKANOCNE

 

Przekąski zimne

Jajka faszerowane pieczarkami podsmażane na masełku

Jajka w majonezie ze szczypiorkiem

Schab po warszawsku w galarecie

Ryba po grecku

Sałatka jarzynowa tradycyjna

Śledzie pod pierzynką

Tymbaliki z kurczaka

Łososiowa terina z warzywami

 

Zupa

Żurek na zakwasie z kiełbaską i jajkiem

 

Danie główne (po 35 porcji dla każdego)

Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i fetą w sosie śmietankowym

Łosoś pieczony w sosie koperkowym

Pieczeń z cielęciny w sosie własnym

Dodatki: młode, cypryjskie ziemniaki z koperkiem, pieczone warzywa

Desery

Mazurek staropolski

Domowy jabłecznik na ciepło

Napoje: soki, woda, herbata, kawa

 

Więcej informacji o restauracji Grek Zorba