Wielkanoc w Mega Bait

Restauracja Mega Bait organizuje przyjęcia wielkanocne dla firm i gości indywidualnych. Przygotowano także menu świątecznych dań na wynos.

 

DANIA NA WYNOS

 

Pieczone (0,5 kg)

Schab – 25 zł

Schab ze śliwką – 30 zł

Schab z morelą – 30 zł

Rolada z kurczaka faszerowana szpinakiem i fetą – 30 zł

Szynka pieczona w ziołach – 22 zł

 

Galarety

Schab po warszawsku (o,5 kg) – 40 zł

Tymbaliki z kurczaka (patera, 3 szt.) – 25 zł

Indyk z morelą (patera 0,5 kg) – 30 zł

Galareta z szynką i jajkiem – 28 zł

Roladki z szynki faszerowane sałatką jarzynową w galarecie (6 szt.) – 28 zł

 

Jajka faszerowane (5szt.)

- z musem z szynki – 25 zł

- z pieczarkami – 24 zł

- z łososiem – 27 zł

Jajka faszerowane pieczarkami, smażone w skorupkach (5 szt.) – 28 zł

 

Sałatka jarzynowa (0,5 kg) – 30 zł

Sałatka z szynką, jajkiem i żółtym serem (0,5 kg) – 35 zł

Pasztet z wątróbek (0,5 kg) – 40 zł

Pasztet domowy (0,5 kg):

- ze śliwką – 28 zł

- z żurawiną – 28 zł

 

Pstrąg faszerowany, otulony szparagami i jajkiem (w galarecie) – 30 zł

 

Zamówienia należy składać do 27 marca (środa) telefonicznie – 22 744 50 33, e-mailem: biuro@megabait.pl lub w restauracji. Odbiór zamówionych dań w sobotę (30 marca), do godz. 16:00.

 

Więcej informacji o restauracji Mega Bait