Sylwester w Restauracji Navona
Restauracja Navona zaprasza na wspaniałą zabawę z okazji Sylwestra 2013/2014.
Wyjątkowa zabawa, podczas której gorące rytmy zapewni dwójka DJ. Przez cały wieczór atrakcyjne menu, bowling oraz atrakcyjne alkohole.
Koszt Sylwestra to 330 złotych od osoby.
Open Bar / Cocktail Open Bar
Wódka – Whisky – Gin – Tequila – Rum – Martini – Campari – Malibu Wino białe i czerwone – Piwo beczkowe – o północy wino musująceNapoje gazowane i niegazowane – Kawa i herbata
Bufet zimny / Sałatki :
Dolamdaki – greckie wieprzowe roladki z liśćmi winogron na pomidorowej salsieTerrina z wędzonego łososia z oliwkami, owocami kaparów i karczochamiRoladki na trzy sposoby: z meksykańskiej tortilli, z szynki z musem jajecznym, z kurczaka z brzoskwiniamiTatar ze śledzia bałtyckiego na pumperniklu z kiełkami rzodkiewki i koktajlowym pomidoremPasztet drobiowy w bekonie z suszonymi śliwkami, morelami i żurawinąParfait z pieczonej kaczki z kasztanami i sosem borówkowymDeska serów z paluszkami grissini i suszonymi owocamiWybór mięs pieczonych z marynatami i razowym pieczywemSałatka z wędzonej szynki, suszonymi morelami z selerem naciowym i sosem tandoriLiście mieszanych sałat z warzywami, trio makaronowe z suszonymi pomidorami
Bufet ciepły:
Polędwiczka marynowana w gorczycy w sosie z zielonego pieprzuPlasterki schabu marynowane w dzikim czosnku w sosie grzybowymZielone curry z kurczaka z mlekiem kokosowym, świeżym imbirem i trawą cytrynowąPiccata z indyka w migdałowej oprawie z sosem kaparowymCocowen – kurczak w czerwonym winie z warzywami i cebulką cipollinoPieczony mazurski sum podany na warzywnym julienne w sosie cytrynowymSmażony ryż z grzybami mun z sosem ostrygowym i pikantnym chilliOpiekane ziemniaki z czosnkiem i majerankiem, warzywa z wody z płatkami migdałowymi Warzywne rattatoulie z oliwkami i pomidorkami pelatiDla miłośników kuchni włoskiej wyspa makaronowa
Bufet słodki :
Mini sernik z brzoskwinią, szarlotka z orzechamiKruche babeczki z masą kajmakową i migdałami, tarta czekoladowa z orzechamiMus truskawkowy i pistacjowy pod bezową chmurkąBezowy tort i Muffiny
Rezerwacja i szczegóły:22 668 96 03, tel. kom 602 11 99 77,e-mail: sylwester@accata.plBitwy Warszawskiej 1920r. 19, Warszawa,
Więcej informacji o Restauracji Navona
Dzisiejsze wydarzenia i promocje