Nowe menu w Restauracjach The Mexican

Restauracje The Mexican zapraszają na dania z nowego, opartego na rybach i owocach morza menu.

W menu znajdują się:

Sopa frutti di mare- pikantna zupa z owoców morza (17,90 zł)

Sopa de calabacines- zupa krem z cukini z krewetkami (15,90 zł)

Camarones picantes- pikantne krewetki panierowane w cieście podawane z dwoma sosami (17,90 zł)

Anillos de calamar- krążki kalmarów panierowane w cieście podawane z sosem tejana (17,90 zł)

Ensalada con salmon- sałatka z wędzonym łososiem, kuleczkami mozzarelli, pomidorkami koktajlowymi, plastrami ogórka i sosem vinegrette (22,90 zł)

Barcos con achicoria- łódki z cykorii faszerowane pastą z avocado, łososia, krewetek, pomidorów koktajlowych i białego serka, podawane z pieczywem

Trucha- pstrąg filetowany, smażony na maśle, podawany z fasolką szparagową i brokułami (29,90 zł)

Sola con queso- delikatne filety z soli, zpaiekane serem gorgonzola, podawane z ryżem i szpinakiem smażonym z dodatkiem śmietany (29,90 zł)

Camarones con tomatoes- krewetki duszone w sosie pomidorowym zapiekane plastrami mozarelli, podawane z grzankami (35,90 zł)

Zander- delikatny sandacz podawany z ryżem i sosem serowo- ziołowym (37,90)

Plato de mula- świeże mule na ostro duszone w sosie winnym z papryczkami piri piri 39,90 zł

Twoja opinia