Tęczowe drinki, pikantne przekąski – letnie nowości w restauracjach Ganesh

W menu restauracji Ganesh pojawiły się letnie, orzeźwiające pozycje; nowe drinki i lekkie dania.

Na pierwszy głód warto spróbować paneer tikka – serka indyjskiego marynowanego w sosie jogurtowym. Z propozycji mięsnych można wybierać: kurczak albo ryba. Makhmali kebab to kawałki kurczaka marynowane w aromatycznym sosie śmietanowo-orzechowym, a fish tandoori – kawałki ryby w pikantnym sosie indyjskim.

A ponadto, lekkie sałatki: z indyjskim serkiem, ciecierzycą lub z kurczakiem.

Za letnie nowości w Ganeshu zapłacimy od 16 do 30 zł.

Dobre trawienie wspomogą bajecznie kolorowe drinki. Wśród nich owocowe fantazje z mojito i smakowymi alkoholami w towarzystwie m.in kiwi, granatu, marakui, melona, a nawet chilli. Dla preferujących napoje bez alkoholu – kawa mrożona z lodami i bitą śmietaną albo indyjska lemoniada – i tu ciekawostka – wersja na słodko lub na słono!

Za orzeźwienie nowymi napojami zapłacimy od 10 do 17 zł.

więcej informacji o restauracjach Ganesh:

Tęczowe drinki, pikantne przekąski - letnie nowości w restauracjach Ganesh, 6.0 out of 6 based on 111 rating

Twoja opinia