Oferta świąteczna Rozdroże Restauracja & Cafe Bar

stol

Świąteczna kolacja przy świecach, w ciepłej, uroczej atmosferze specjalnie zaaranżowanych wnętrz, w blasku jarzących się choinkowych ozdób w nastroju kolędy, wzbogaci przeżywanie świąt w odmiennej sytuacji niż codzienna praca.

Cudowne aromaty, kolory i smaki potraw pobudzą apetyt i wspomnienia z dzieciństwa a piękna kolędowa muzyka zachęci do radosnej i ujmującej wspólnej zabawy. Charakter Świąt restauracja podkreśli wystrojem wnętrz i świątecznym menu.

Wariant O


Przekąski zimne
1. Śledzie w zalewie korzennej/ salsa /pod pierzynką
2. Jajka garnirowane z łososiem/serem/grzybkami/szynką/śledzikiem
3. Trójkolorowa terina rybna
4. Tradycyjna sałatka jarzynowa
5. Sałatka krabowa
Pieczywo/masło/chrzan/ćwikła

1. Zupa – Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikami
Pierogi z kapustą i borowikami (podsmażane lub nie)

Cena 55 zł

Wariant I

Przekąski zimne
1. Półmiski pieczonych mięs (schab, boczek, karkówka, pasztet, kabanos, salami)
2. Śledzie w zalewie korzennej/ salsa /pod pierzynką
3. Terina trójkolorowa rybna
4. Jajka garnirowane z kawiorem/serem/grzybkami/łososiem/śledzikiem
5. Tradycyjna sałatka jarzynowa
6. Sałatka nicejska
Pieczywo/masło/chrzan/ćwikła

Zupy /proszę wybrać jedną /
1. Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikami
2. Zupa grzybowa z kluseczkami
3. Zupa rybna

Pierogi z kapustą i borowikami (podsmażane lub nie)
Ciasta świąteczne

Cena 65 zł os

Wariant II

Przekąski zimne
1. Półmiski pieczonych mięs (schab, boczek, karkówka, pasztet, kabanos, salami)
2. Jajka garnirowane z kawiorem/serem/grzybkami/łososiem/sledzikiem
3. Śliwki w boczku /melon w szynce
4. Sałatka śledziowa
5. Sałatka z mozzarellą
6. Roladki z łososia
Pieczywo/masło/chrzan/ćwikła

Zupy /proszę wybrać jedną /
1. Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikami
2. Zupa borowikowa z łazankami
3. Zupa kurkowa z kluseczkami
4. Zupa rybna
Pierogi z kapustą i borowikami (podsmażane lub nie)

1. Smażony karp/halibut/łosoś/sola
2. Ryba gotowana na parze , sos winno-śmietanowy
3. ziemniaki pieczone / soczewica zielona
4. czerwona kapusta /kapusta wigilijna lub kompozycja sałat w vinegrecie

Patery ciast mieszanych : sernik/jabłecznik z bezą/ miodowiec, babeczki
Kutia/ makowiec

Cena 75 zł os

WARIANT III

PRZEKĄSKI ZIMNE
1. Półmiski pieczonych mięs (schab, boczek, karkówka, pasztet, kabanos, salami)
2. Jajka garnirowane z kawiorem/serem/grzybkami/łososiem/sledzikiem
3. Śledzie po kaszubsku i w zalewie tradycyjnej lub korzennej
4. Ryba po grecku
5. Sałatka śledziowa
6. Sałatka jarzynowa
7. Szpinak świeży z boczniakami w sosie jogurtowo kuminowym
8. Ryba w galarecie
9. Tęczowa terina rybna
Pieczywo/masło/chrzan/ćwikła

ZUPY /PROSZĘ WYBRAĆ JEDNĄ ew. dwie przy WERSJI ZASIADANEJ /
1. Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikami
2. Zupa grzybowa z kluseczkami
3. Zupa rybna

DANIA GŁÓWNE
1. Pierogi z kapustą i borowikami (podsmażane lub nie)
2. Smażony karp w złotej panierce /łosoś

Dodatki
Surówka z czerwonej kapusty lub mix sałat w vinegrecie
Soczewica zielona lub ziemniaki pieczone
Kapusta wigilijna

DESER
Patery ciast mieszanych : sernik/szarlotka/ Wz-ka , babeczki
Kutia/ kluski z makiem

Kompot wigilijny z suszu

Cena 75 zł os

Propozycja na napoje :
Napoje zimne 1litr ; kawa lub herbata – 15 zł
wino 75cl – od 45 zł
wódka czysta 0,5 l – od 45 zł
piwo 0,5 l – 8 zł

ew. za własny alkohol opłata od 5-10 zł
10% serwis

Pobierz ofertę – w pliku .pdf

Wigilia dla firm MENU WIGILIJNE (POSTNE) nr 1

PRZEKĄSKI ZIMNE

1. Śledzie w zalewie korzennej /salsa/ pod pierzynka
2. Ryba faszerowana w galarecie
3. Ryba po grecku
4. Róża z łososia w sosie pesto

SAŁATKI

1. Sałatka jarzynowa
2. Sałatka z tuńczykiem lub śledziem
3. Mix sałat z fetą lub mozarelką mini

DODATKI DO PRZYSTAWEK

- Pieczywo pszenne i razowe
- Masła smakowe/ chrzan / ćwikła

DANIA GŁÓWNE

1. Barszcz czerwony z uszkami
2. Pierogi z kapustą i borowikami
3. Karp lub pstrąg smażony

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH

- Kapusta z grzybami wigilijna
- Surówka z czerwonej kapusty z chrzanem

CIASTA

- Sernik, makowiec, piernik, jabłecznik
- KOMPOT WIGILIJNY Z SUSZU (po 200 ml na osobę)

Cena 70 zł za 1. osobę

Wigilia dla firm MENU WIGILIJNE nr 2

PRZEKĄSKI ZIMNE

1. Śledzie w zalewie korzennej lub inne
2. Roladki z łososia z serem roqfour
3. Karp z w galarecie
4. Terina rybna
5. Półmiski mięs pieczonych lub ryb wędzonych
6. Ryba po grecku

SAŁATKI

1. Sałatka jarzynowa
2. Sałatka z łososiem
3. Sałatka z boczniakami

DODATKI DO PRZYSTAWEK

- Pieczywo pszenne i razowe
- Masła smakowe/chrzan / ćwikła

DANIA GŁÓWNE

1. Zupa grzybowa lub rybna
2. Pierogi z kapustą i borowikami
3. Pstrąg/ Tilapia/karp smażony/inna ryba

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH

- Warzywa blanszowane w maśle
- Surówka z czerwonej kapusty z chrzanem

CIASTA

- Comber, makowiec, sernik,
- jabłecznik
- patery ciast
- Kutia lub kluski z makiem
- KOMPOT WIGILIJNY Z SUSZU (po 250 ml na osobę)

Cena 85 zł za 1. osobę

Pobierz ofertę – wigilii firmowych w pliku .pdf

Więcej informacji o Rozdroże Restauracja & Cafe Bar »

Zobacz inne oferty świąteczne »

Oferta świąteczna Rozdroże Restauracja & Cafe Bar, 6.0 out of 6 based on 111 rating