Oferta świąteczna Rozdroże Restauracja & Cafe Bar
Świąteczna kolacja przy świecach, w ciepłej, uroczej atmosferze specjalnie zaaranżowanych wnętrz, w blasku jarzących się choinkowych ozdób w nastroju kolędy, wzbogaci przeżywanie świąt w odmiennej sytuacji niż codzienna praca.
Cudowne aromaty, kolory i smaki potraw pobudzą apetyt i wspomnienia z dzieciństwa a piękna kolędowa muzyka zachęci do radosnej i ujmującej wspólnej zabawy. Charakter Świąt restauracja podkreśli wystrojem wnętrz i świątecznym menu.
Wariant O
Przekąski zimne1. Śledzie w zalewie korzennej/ salsa /pod pierzynką2. Jajka garnirowane z łososiem/serem/grzybkami/szynką/śledzikiem3. Trójkolorowa terina rybna 4. Tradycyjna sałatka jarzynowa5. Sałatka krabowa Pieczywo/masło/chrzan/ćwikła
1. Zupa – Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikami Pierogi z kapustą i borowikami (podsmażane lub nie)
Cena 55 zł
Wariant I
Przekąski zimne 1. Półmiski pieczonych mięs (schab, boczek, karkówka, pasztet, kabanos, salami)2. Śledzie w zalewie korzennej/ salsa /pod pierzynką3. Terina trójkolorowa rybna 4. Jajka garnirowane z kawiorem/serem/grzybkami/łososiem/śledzikiem5. Tradycyjna sałatka jarzynowa6. Sałatka nicejskaPieczywo/masło/chrzan/ćwikła
Zupy /proszę wybrać jedną /1. Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikami 2. Zupa grzybowa z kluseczkami3. Zupa rybna
Pierogi z kapustą i borowikami (podsmażane lub nie) Ciasta świąteczne
Cena 65 zł os
Wariant II
Przekąski zimne1. Półmiski pieczonych mięs (schab, boczek, karkówka, pasztet, kabanos, salami)2. Jajka garnirowane z kawiorem/serem/grzybkami/łososiem/sledzikiem3. Śliwki w boczku /melon w szynce 4. Sałatka śledziowa5. Sałatka z mozzarellą 6. Roladki z łososia Pieczywo/masło/chrzan/ćwikła
Zupy /proszę wybrać jedną /1. Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikami 2. Zupa borowikowa z łazankami 3. Zupa kurkowa z kluseczkami 4. Zupa rybnaPierogi z kapustą i borowikami (podsmażane lub nie)
1. Smażony karp/halibut/łosoś/sola 2. Ryba gotowana na parze , sos winno-śmietanowy3. ziemniaki pieczone / soczewica zielona4. czerwona kapusta /kapusta wigilijna lub kompozycja sałat w vinegrecie
Patery ciast mieszanych : sernik/jabłecznik z bezą/ miodowiec, babeczki Kutia/ makowiec
Cena 75 zł os
WARIANT III
PRZEKĄSKI ZIMNE 1. Półmiski pieczonych mięs (schab, boczek, karkówka, pasztet, kabanos, salami)2. Jajka garnirowane z kawiorem/serem/grzybkami/łososiem/sledzikiem3. Śledzie po kaszubsku i w zalewie tradycyjnej lub korzennej 4. Ryba po grecku5. Sałatka śledziowa6. Sałatka jarzynowa 7. Szpinak świeży z boczniakami w sosie jogurtowo kuminowym 8. Ryba w galarecie 9. Tęczowa terina rybna Pieczywo/masło/chrzan/ćwikła
ZUPY /PROSZĘ WYBRAĆ JEDNĄ ew. dwie przy WERSJI ZASIADANEJ /1. Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikami 2. Zupa grzybowa z kluseczkami3. Zupa rybna
DANIA GŁÓWNE 1. Pierogi z kapustą i borowikami (podsmażane lub nie) 2. Smażony karp w złotej panierce /łosoś
Dodatki Surówka z czerwonej kapusty lub mix sałat w vinegrecie Soczewica zielona lub ziemniaki pieczone Kapusta wigilijna
DESERPatery ciast mieszanych : sernik/szarlotka/ Wz-ka , babeczki Kutia/ kluski z makiem
Kompot wigilijny z suszu
Cena 75 zł os
Propozycja na napoje :Napoje zimne 1litr ; kawa lub herbata – 15 złwino 75cl – od 45 złwódka czysta 0,5 l – od 45 złpiwo 0,5 l – 8 zł
ew. za własny alkohol opłata od 5-10 zł10% serwis
Wigilia dla firm MENU WIGILIJNE (POSTNE) nr 1
PRZEKĄSKI ZIMNE
1. Śledzie w zalewie korzennej /salsa/ pod pierzynka2. Ryba faszerowana w galarecie3. Ryba po grecku4. Róża z łososia w sosie pesto
SAŁATKI
1. Sałatka jarzynowa2. Sałatka z tuńczykiem lub śledziem3. Mix sałat z fetą lub mozarelką mini
DODATKI DO PRZYSTAWEK
- Pieczywo pszenne i razowe- Masła smakowe/ chrzan / ćwikła
DANIA GŁÓWNE
1. Barszcz czerwony z uszkami2. Pierogi z kapustą i borowikami3. Karp lub pstrąg smażony
DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH
- Kapusta z grzybami wigilijna - Surówka z czerwonej kapusty z chrzanem
CIASTA
- Sernik, makowiec, piernik, jabłecznik- KOMPOT WIGILIJNY Z SUSZU (po 200 ml na osobę)
Cena 70 zł za 1. osobę
Wigilia dla firm MENU WIGILIJNE nr 2
PRZEKĄSKI ZIMNE
1. Śledzie w zalewie korzennej lub inne2. Roladki z łososia z serem roqfour3. Karp z w galarecie4. Terina rybna 5. Półmiski mięs pieczonych lub ryb wędzonych 6. Ryba po grecku
SAŁATKI
1. Sałatka jarzynowa2. Sałatka z łososiem3. Sałatka z boczniakami
DODATKI DO PRZYSTAWEK
- Pieczywo pszenne i razowe- Masła smakowe/chrzan / ćwikła
DANIA GŁÓWNE
1. Zupa grzybowa lub rybna 2. Pierogi z kapustą i borowikami 3. Pstrąg/ Tilapia/karp smażony/inna ryba
DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH
- Warzywa blanszowane w maśle - Surówka z czerwonej kapusty z chrzanem
CIASTA
- Comber, makowiec, sernik,- jabłecznik - patery ciast - Kutia lub kluski z makiem - KOMPOT WIGILIJNY Z SUSZU (po 250 ml na osobę)
Cena 85 zł za 1. osobę
Pobierz ofertę – wigilii firmowych w pliku .pdf
Więcej informacji o Rozdroże Restauracja & Cafe Bar »
Zobacz inne oferty świąteczne »
Dzisiejsze wydarzenia i promocje