Cukiernia Marta Grycan

ul. Nowolipki 12WarszawaPolska

Cukiernia Marta Grycan, 1.6 out of 6 based on 515 ratings
telefon:
694 239 892
kuchnia:
desery
typ lokalu:
cukiernia
przedział cenowy:
od 20 do 40 zł
godziny otwarcia:
Polecane restauracje

Opinie o Cukiernia Marta Grycan

  • avatar

    |

    Mama zamowila tort wegierski na urodziny ziecia czyli mojego meza. wpadka totalna, dziwne ale tort mila tylko kolor, byl bez smaku, suchy, bez kawalkow wisni, czekolady, krotko mowiac- tragedia.
    Prosze Pani, moze Pani by sie do pracy wziela, bo sadzac po wiekszosci opinii to bezrobocie blisko.

  • avatar

    |

    Kupilam lody w cukierni przy ul. kajki 3 kulki sorbet melon woda z dodatkiem jakis strzepow sorbet kiwi woda z pestkami kiwi oba sorbety totalnie bez smaku ale najochydniejszy byl pomaranczowy gorzki w smaku pozostawiajacy niesmak w ustach. Caly lod wyrzucilam do kosza na oczach sprzedawczyni ktora twierdzila ze lody sa pyszne i swieze. Daty waznosci nie ujrzalam i kasy oczywiscie tez. Porazka gdzie tym lodom do PRAWDZIWYCH lodow grycan.

  • avatar

    |

    Fatalna cukiernia, wrociłam z reklamacją dzisiaj oddając zakupiony sernik i tort, z wielką łaską zwrócono mi pieniądze po użyciu przeze mnie argumentów nie do odrzucenia. Stanowczo nie polecam. Obrzydlistwo za luxusową cenę.

  • avatar

    |

    malo klijetow to i ciasteczka stare.proponuje zmiencie szefa kuchni moze zrobi cos lepszego!!!!!!!!

  • avatar

    |

    Niestety zgadzam się w całej rozciągłosci z moimi poprzednikami. Kupiłam ostatnio faworki w cukiernyi na ul. Kajki i to było cos okropnego. Szare jak scierka, grube i twarde. Do kitu.

  • avatar

    |

    Odwiedziliśmy dziś z żoną cukiernię Marty Grycan przy Jana Pawła. Spodziewaliśmy się czegoś znacznie lepszego. Wystrój stary i trochę stołówkowy, pachniało niezbyt ładnie. Szyby brudne – prowadzimy swój biznes i nie pozwolilibysmy sobie na takie rzeczy. Kupiliśmy eklerke i babeczke, które smakowaly zupełnie przeciętnie, tak jak ciastka z supermarketów. Sadzilismy, ze celebrytka, która kreuje sie na specjalistka od kuchni ma większe wyczucie smaku, stylu no i przede wszystkim bardziej dba o jakość podawanych ciastek.
    Niestety nie polecamy.

  • avatar

    |

    Po cukierni celebrytki lansującej się na eksperta w dziedzinie wypieków można się spodziewać czegoś więcej niż poziomu podżędnej, osiedlowej cukierni. Ciasta nie różniące się wiele od wyrobów ciastopodobnych z supermarketów. Zdecydowanie nie polecam!

  • avatar

    |

    Ciastka przeciętne, po prostu zwykłe, nic specjalnego. Pączki średnie. Wystrój i obsługa mogą być.

  • avatar

    |

    Obsługa cukierni jest bardzo niesympatyczna, patrzy na klienta z góry, obsługuje z nieukrawaną łaską i niechęcią. Gdyby słodycze dostępne u p. Grycan były warte takiego potraktowania warto by się poświęcić, niestety zakupione ciacha wybitnie rozczarowały. Nie polecam!

  • avatar

    |

    wpadlem na 10 dni do Polski i przypadkiem kupilem kilka paczek lodow GRYCAN. Jestem od 20 lat w biznesie spozywczym w USA (prowadze wlasne restauracje, gourmet delicatessen) i jestem smakoszem dobrych lodow
    Totalna kicha, lody po prostu do bani. Amerykanski Haagen Dazs ma o niebo lepszy smak niz wymysly GRYCANA skopiowane zreszta z zachodu.

  • avatar

    |

    Niestety też nie mogę pochwalić cukierni, pączki, które kupiłam były niestety czerstwe, jestem bardzo rozczarowana.

  • avatar

    |

    Niestety muszę stwierdzić, że ciastka pani M. Grycan są dużo poniżej przeciętnej i absolutnie nie warte swojej ceny. Uważam, że osoba lansująca się ostatnio w mediach jako autorytet kulinarny powinna poświęcić dużo więcej uwagi na jakość w swoim lokalu, nazwisko to nie wszystko.

Twoja opinia