TAMKA 43
Przekąski
Duszony ogon wołowy a do tego topinambur i gruszka 39,00 pln
Kasztany z selerem naciowym 32,00 pln
Dorsz sous vide z wywarem z wędzonego halibuta 42,00 pln
Zupa z dziczyzny z grasicą i granatem 39,00 pln
Dania główne
* Bażant z pieczoną skorzonerą i żurawiną 64,00 pln
Policzek wołowy z puree z pasternaka i sosem maderowym 76,00 pln
Risotto z białą truflą 49,00 pln
Grilowany stek z turbota z sosem cebulowym i koprem włoskim 98,00 pln
*Ulubione Danie Pana Borysa Szyca
Informujemy o możliwości znalezienia śrutu w mięsie bażanta, za ewentualna niedogodność przepraszamy
Menu degustacyjne
Palony por z pianą ziemniaczaną i truflą
Sandacz z kalafiorem i dressingiem z czekolady
Ravioli z dorsza ze skorzonerą i kawiorem
Foie Gras z kaszanką i orzechami
Cytryna limoncello z czarnym sezamem i karmelem
Polędwica wołowa ze szpinakiem i sosem z octu cabernet sauvignon
Pieczone buraki z granitą szczawiową
Cena menu degustacyjnego:
4 dań 150 pln
5 dań 180 pln
6 dań 200 pln
7 dań 230 pln
Dzisiejsze wydarzenia i promocje