Sylwester w Restauracji Navona

Restauracja Navona zaprasza na wspaniałą zabawę z okazji Sylwestra 2013/2014.

Wyjątkowa zabawa, podczas której gorące rytmy zapewni dwójka DJ. Przez cały wieczór atrakcyjne menu, bowling oraz atrakcyjne alkohole.

Koszt Sylwestra to 330 złotych od osoby.

Open Bar / Cocktail Open Bar

Wódka – Whisky – Gin – Tequila – Rum – Martini – Campari – Malibu Wino białe i czerwone – Piwo beczkowe – o północy wino musujące
Napoje gazowane i niegazowane – Kawa i herbata

Bufet zimny / Sałatki :

Dolamdaki – greckie wieprzowe roladki z liśćmi winogron na pomidorowej salsie
Terrina z wędzonego łososia z oliwkami, owocami kaparów i karczochami
Roladki na trzy sposoby: z meksykańskiej tortilli, z szynki z musem jajecznym, z kurczaka z brzoskwiniami
Tatar ze śledzia bałtyckiego na pumperniklu z kiełkami rzodkiewki i koktajlowym pomidorem
Pasztet drobiowy w bekonie z suszonymi śliwkami, morelami i żurawiną
Parfait z pieczonej kaczki z kasztanami i sosem borówkowym
Deska serów z paluszkami grissini i suszonymi owocami
Wybór mięs pieczonych z marynatami i razowym pieczywem
Sałatka z wędzonej szynki, suszonymi morelami z selerem naciowym i sosem tandori
Liście mieszanych sałat z warzywami, trio makaronowe z suszonymi pomidorami

Bufet ciepły:

Polędwiczka marynowana w gorczycy w sosie z zielonego pieprzu
Plasterki schabu marynowane w dzikim czosnku w sosie grzybowym
Zielone curry z kurczaka z mlekiem kokosowym, świeżym imbirem i trawą cytrynową
Piccata z indyka w migdałowej oprawie z sosem kaparowym
Cocowen – kurczak w czerwonym winie z warzywami i cebulką cipollino
Pieczony mazurski sum podany na warzywnym julienne w sosie cytrynowym
Smażony ryż z grzybami mun z sosem ostrygowym i pikantnym chilli
Opiekane ziemniaki z czosnkiem i majerankiem, warzywa z wody z płatkami migdałowymi
Warzywne rattatoulie z oliwkami i pomidorkami pelati
Dla miłośników kuchni włoskiej wyspa makaronowa

Bufet słodki :

Mini sernik z brzoskwinią, szarlotka z orzechami
Kruche babeczki z masą kajmakową i migdałami, tarta czekoladowa z orzechami
Mus truskawkowy i pistacjowy pod bezową chmurką
Bezowy tort i Muffiny

Rezerwacja i szczegóły:
22 668 96 03, tel. kom 602 11 99 77,
e-mail: sylwester@accata.pl
Bitwy Warszawskiej 1920r. 19, Warszawa,

Więcej informacji o Restauracji Navona

Sylwester w Restauracji Navona, 3.0 out of 6 based on 212 ratings